Ontdek hier de pure passie voor chocolade en koekjes. Onze meesters chocolatiers-patissiers en uitmuntende inpakkers zorgen elke dag voor de lekkerste creaties.

We kiezen bewust voor de beste Belgische chocolade en werken alleen met de beste ingrediënten. Bovendien blijven we niet stilstaan. In onze zoektocht naar innovatie vullen mens en machine elkaar aan.

Dankzij pure ingrediënten, ambachtelijk vakmanschap en splinternieuwe installaties verleggen we onze grenzen telkens opnieuw.

Koekjes

Deze heerlijke, knapperige koekjes katapulteren iedereen terug naar hun kindertijd. Wij maken een breed assortiment aan koekjes in ons eigen atelier, zowel met als zonder chocolade op basis van echte roomboter. Ambachtelijke koekjes, dat proef je gewoon.

Pralines

Pure ingrediënten en ambachtelijk vakmanschap maken van onze pralines echte genotmomentjes. Enkel de beste Belgische chocolade en ingrediënten worden gebruikt voor onze pralines. Wij maken pralines in melk, witte en pure chocolade, maar ook ruby en gold chocolade zijn ons niet vreemd. Pralines kunnen worden gedecoreerd met toppings en logo’s.

Chocolade specialiteiten

De combinatie van chocolade, koekjes en het artisanaal proces, maakt het ons mogelijk om verschillende chocolade specialiteiten te maken. Zo produceren wij onder andere melo cakes, bokkenpoten, orangettes, studentenhaver en veel meer.

Seizoensproducten

Originaliteit en creativiteit zijn het credo bij Chocolaterie Verleye. Voor elk seizoen of thema hebben wij speciale collecties. We laten ons inspireren door internationale trends. Valentijn, Pasen, lente, herfst, halloween, Sinterklaas en kerst, geen enkel seizoen heeft voor ons geheimen.

BbyB Chocolates – Pralines van het hoogste niveau in samenwerking met sterrenchef Bart Desmidt

BbyB – Babelutte by Bartholomeus – dat is verrast worden door haute couture in Belgische chocolade. Meer dan twintig nieuwe smaakervaringen nemen je mee op ontdekkingsreis. Van intens tot speels en zacht. Maar altijd buitengewoon.

Met BbyB geniet je van elegantie in chocolade, bereid door de chocolatier Jan Verleye in samenwerking met Bart Desmidt.

Wil je graag met ons in contact komen?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren. Wij staan met veel plezier voor u klaar!