Vacatures

Chocolaterie Verleye, gelegen te Turnhout, onderscheidt zich sinds 1993 als vooraanstaande Belgische producent van chocoladeartikelen en biscuiterie. Met een uitgebreid assortiment aan fijne pralines, dessertkoekjes en melo cakes… is er voor elke lekkerbek wat wils. Dankzij een enthousiast team van een 25-tal medewerkers kunnen we de lat elke dag een beetje hoger leggen en streven we absolute topkwaliteit na. Zo zoeken we continu naar nieuwe, originele smaken en producten die enkel met 100% kwaliteitsproducten bereid worden. Daardoor kennen we een sterke groei. Om onze nieuwe positie in de markt te verankeren en verdere groei me mogelijk te maken zijn we steeds op zoek naar dynamische hands-on medewerkers.

Werken in een echte chocolade fabriek… Wat wil je nog meer.

Wij hebben momenteel volgende vacature:

 

Assistent productieverantwoordelijke

 
In nauwe samenwerking met de productieverantwoordelijke organiseer je onze productie. Door een optimale planning zorg je me voor een efficiënte dagelijkse productieflow. Een belangrijk deel van je takenpakket is het optimaliseren van onze productie en bijhorende logistieke processen. Op basis van jouw talenten en interesses leg je de focus op orderadministratie, logistieke of productiedata en stel je de bijhorende processen verder op punt. Met je sterke communicatieve skills en 'can do' mentaliteit slaag je erin om elke dag weer de puzzel te doen kloppen.

Wij zoeken:

Iemand die wil werken in een ambitieuze KMO en er elke dag opnieuw voor wil gaan! je hebt best een hogere opleiding in het voedings-, warehouse of productiemanagement achter de kiezen, al zijn leergierigheid en gedrevenheid zeker even belangrijk. Je weet dat je bij de basis moet beginnen, om zo het ganse productieproces door en door te leren kennen. Je neemt graag initiatief en trekt makkelijk taken naar je toe. Door je hands-on mentaliteit blijft administratie niet liggen en worden tekorten snel opgemerkt. Jouw leergierige karakter en vindingrijkheid zorgen dat je creatief me naar oplossingen zoekt.

Wij bieden:

Een nieuwe functie waarin je jezelf ten volle kan ontwikkelen in een ambitieuze en groeiende KMO omgeving. je krijgt de kans om zelf initiatief te nemen en verantwoordelijkheid op te nemen. Elke dag andere uitdagingen en een sterk gevoel van voldoening aan het einde van de werkdag is dan ook wat wij garanderen. uiteraard gaan dit afwisselende takenpakket en je inspanningen gepaard met de nodige waardering en een marktconforme verloning.

Is deze functie op jouw lijf geschreven ? Stuur dan je kandidatuur naar solliciteren@goelen.be t.a.v. Hanne Verbraeken. Voor meer meer informatie betreft deze vacature kan je bellen naar 014/61 57 87.

Verder zijn wij zijn steeds op zoek naar :

Medewerker KeukenMedewerker Inpak  

Spreekt 1 van deze vacatures jou aan ?

Stuur dan snel je CV en motivatie brief naar : info@verleye-chocolaterie.be